Nyheter

Nyansettelser i Salten Regionråd

Salten Regionråd har ansatt Bjørn Godal som faglig leder i Salten Friluftsråd med tiltredelse 1. januar 2017. 1. mars 2017 overtar Annette Digermul Hals (bildet) hans nåværende stilling som prosjektleder i friluftsrådet. Samtidig går nåværende leder, Trond Loge delvis over i pensjonistenes rekker etter å ha jobbet i friluftsrådet siden oppstarten i 1992.

Salten Friluftsråd er en sutrefri organisasjon der de ansatte trives og jobber med stadig nye og meningsfulle oppgaver. Derfor har det siden oppstarten i 1992 ikke vært skiftet for ofte på det faste mannskapet. Sist dette skjedde var i 2004, og det er derfor en begivenhet når det nå skjer. 

Annette er 28 år, har vokst opp i Vefsn, er som ventet over snittet friluftslivsinteressert og glad i å klatre i trær. Litt mer betenkelig er det at hun er redd maggot, mark og andre dyr uten føtter. De siste 5 årene har hun jobbet som folkehelsekoordinator og barnefysioterapeut i Hattfjelldal kommune. Der har hun blant annet hatt et tett samarbeid med Polarsirkelen friluftsråd. Hun er utdannet fysioterapeut ved Universitetet i Tromsø og er nå i ferd med å sluttføre en master i aktivitet og bevegelse ved NTNU.

Annette er en initiativrik, positiv, gjennomføringssterk og dyktig. Vi gleder oss til at både vi og dere skal bli bedre kjent med henne. Hun tar nå med seg familien og flytter til Bodø og er klar til å være med på laget som skal utvikle Saltens friluftsmuligheter inn i framtida.

Vi er svært fornøyde med at Bjørn Godal overtar som faglig leder, og at Annette Digermul Hals blir en del av vårt faste team i Salten Regionråd. Vi ønsker henne velkommen til oss.