Nyheter

Musikalske Øyeblikk på turne i Salten

I uke 41 kan Den kulturelle spaserstokken og Salten Kultursamarbeid by på «Musikalske Øyeblikk» i Salten. Vi ønsker publikum velkommen når Soetkin Baptist og Sveinar Aase serverer konserter av internasjonal karakter med musikalske gjensyn av blant andre Prøysen, Beatles, Doris Day og Edith Piaff.

Vakre – og minnerike øyeblikk skapes når Soetkin Baptist og Sveinar Aase utfolder seg med sine musikalske favoritter fra populærmusikken mellom 1940 og 1970. Dette er to dyktige musikere som trives godt når de får utforske ulike sjangre og stilarter. Duoen har med sin fantastiske tilstedeværelse og formidlingskraft gjort seg bemerket gjennom en rekke opptredener under blant andre Nordland musikkfestuke, hvor de vant publikums hjerter med sine nytolkninger av bland andre Bob Dylan.

 - Endelig har vi klart å booke Soetkin og Sveinar til spaserstokken i Salten, sier en godt fornøyd Hege Klette, prosjektleder for Salten Kultursamarbeid. Helt siden jeg hadde gleden av å se duoen opptre på Gamle Salten i 2014 har jeg ønsket å dele opplevelsen med Saltens befolkning.

Soetkin Baptist er født og oppvokst i Belgia, bosatt i Steigen og har i dag hele Europa som sin arbeidsplass. I 2008 representerte hun også Belgia i finalen av Eurovision Song Contest. I likhet med pianist Sveinar Aase er hun klassisk skolert. Sveinar, som har sin utdannelse fra Høgskolen i Tromsø og Staatliche Hochscule für Musik, er etter hvert godt kjent for publikum i Salten for sine mange humørfylte opptredener som freelancer og distriktsmusiker i Sørfold.

Mens du venter på konsert kan du la deg inspirere av Soetkins tolkninger av Don’t think twice og Les Feuilles Mortes.

Dato Kommune Sted Klokkeslett
Mandag 10. oktober Hamarøy Arbeidsstua, Bygdeheimen Oppeid Kl. 11:30
Mandag 10. oktober Steigen Steigentunet Kl. 17:00
Tirsdag 11. oktober Sørfold Aktivitetshuset Bakeriet, Straumen Kl. 11:30
Tirsdag 11. oktober Fauske Fauske bibliotek Kl. 17:00
Onsdag 12. oktober Fauske Fauske helsetun Kl. 11:00
Onsdag 12. oktober Saltdal Rognan samfunnshus Kl. 17:00
Torsdag 13. oktober Meløy Vall sykehjem Kl. 11:30
Torsdag 13. oktober Meløy Ørnes Sykehjem Kl. 17:00
Fredag 14. oktober Gildeskål Gibos Kl. 11:30
Fredag 14. oktober Beiarn Beiarværingen (Kroa) Kl. 17:00


Gratis inngang!